Zoeken
Toon filters

Contura collectie

Zweedse houtkachels van topkwaliteit
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Contura 510S
Contura 510S

Contura 510S

De Contura 510.3 Style is een populaire houtkachel die al jarenlang bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. In de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloos design met eigentijdse functionaliteit. Met een strakke zwarte afwerking en een elegante speksteen bovenplaat voegt deze kachel een vleugje luxe toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.3 Style: Stijlvolle zwarte afwerking die zich moeiteloos aanpast aan verschillende interieurstijlen Een speksteen bovenplaat voor een natuurlijke en warme uitstraling Dunner afdekplaatontwerp voor een slanke en moderne look Verbeterd ontwerp van de klep en handgreep, naadloos geïntegreerd in het totaalbeeld Voorzijde zichtbaar vuur voor een gezellige en ontspannen sfeer De Contura 510.3S Style is verkrijgbaar met diverse bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, zodat u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Voeg warmte, stijl en functionaliteit toe aan uw huis met de Contura 510.3 Style. Ervaar het tijdloze ontwerp en de uitstekende prestaties van deze betrouwbare houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.425,00 2.830,58 excl. btw
Contura 520S
Contura 520S

Contura 520S

De Contura 520G Style is een prachtige houtkachel die zich onderscheidt door zijn kenmerkende Scandinavische design en warme uitstraling. Met zijn tijdloze vormgeving en hoogwaardige functionaliteiten is deze kachel de perfecte aanvulling voor uw interieur. De kenmerken van de Contura 520G Style: Scandinavisch design: Het tijdloze ontwerp van de Contura 520G Style past naadloos bij diverse interieurstijlen en creëert een gezellige en uitnodigende sfeer. Inclusief Powerstone: Met de Powerstone-functie heeft deze houtkachel een indrukwekkend warmtemagazijn van 100 kg. Dit zorgt voor een optimaal verwarmingsvermogen en langdurige warmteafgifte. Convectieregelaar: Pas eenvoudig de warmteafgifte aan uw voorkeur en de behoeften van de ruimte aan met de convectieregelaar. Hoogwaardige materialen: De Contura 520G Style is vervaardigd van duurzaam en robuust zwart gietijzer, waardoor de kachel niet alleen een prachtige uitstraling heeft, maar ook langdurig meegaat. Optioneel draaiplateau: Voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak kunt u een draaiplateau toevoegen, waarmee u de houtkachel 360 graden kunt draaien. Zo geniet u van het knisperende haardvuur vanuit elke hoek van de kamer. De Contura 520G Style combineert functionaliteit, design en efficiëntie om u een optimale warmtebeleving te bieden. Of u nu de koude winteravonden wilt verwarmen of gewoon wilt genieten van de gezelligheid en rustgevende vlammen, deze houtkachel staat altijd voor u klaar. Voeg een vleugje Scandinavische charme toe aan uw woning met de Contura 520G Style, deze houtkachel staat altijd voor u klaar.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.950,00 3.264,46 excl. btw
Contura 556S
Contura 556S

Contura 556S

De zwarte Contura 556.3 Style met speksteen bovenplaat is een houtkachel van Contura die ontworpen is om uw interieur te verrijken met zijn prachtige design en functionaliteiten. Het kenmerkende ontwerp met grote zijruiten zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van een open haard, waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel en de warmte. De kenmerken van de Contura 556.3 Style: Grote zijruiten: Het ontwerp van de Contura 556.3 Style is voorzien van grote zijruiten, waardoor u vanuit verschillende hoeken een panoramisch uitzicht heeft op de vlammen, net zoals bij een echte open haard. Draaiplateau optie: Met de mogelijkheid om een draaiplateau toe te voegen, kunt u de Contura 556.3 Style eenvoudig draaien en vanuit elke gewenste hoek van het vlammenspel genieten. Verbeterd ontwerp: De Contura 556.3 Style heeft een dunne afdekplaat en de klep en handgreep zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp. Hierdoor behoudt de kachel zijn moderne uitstraling en gaat hij met de tijd mee. Verschillende bovenplaten: U heeft de keuze uit verschillende bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen, bij de Contura 556.3 Style. Hiermee kunt u de kachel personaliseren en aanpassen aan uw individuele smaak en interieurstijl. De Contura 556.3 Style met speksteen bovenplaat is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Het zwarte design in combinatie met de warme uitstraling van speksteen creëert een gezellige en sfeervolle ambiance in elke ruimte. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, waardoor u vanuit elke gewenste hoek kunt genieten van het prachtige vuurspel. Geniet van de warmte, sfeer en moderne uitstraling van de Contura 556.3 Style en creëer een gezellige en comfortabele omgeving in uw woning.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.895,00 3.219,01 excl. btw
Contura 586S
Contura 586S

Contura 586S

De Contura 586.1 Style is een moderne en veelzijdige kachel die gebaseerd is op het klassieke Contura 586-model. Deze kachel is ontworpen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen en biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden. De kenmerken van de Contura 586.1 Style: Op voet: De kachel staat op een stevige voet, waardoor hij vrijstaand in uw ruimte kan worden geplaatst. Dit geeft u flexibiliteit bij het positioneren van de kachel. Aluminium bovenplaat: Dit model is voorzien van een elegante bovenplaat van aluminium, waardoor de kachel een moderne uitstraling krijgt. Draaiplateau (optioneel): U kunt een draaiplateau toevoegen aan uw Contura 586.1 Style, waarmee u de kachel kunt draaien. Hierdoor kunt u het vuur vanuit verschillende hoeken bewonderen en de warmte gelijkmatig in de ruimte verdelen. Verbeterde handgreep: De handgreep van de Contura 586.1 Style is beter weggewerkt en wordt niet warm tijdens het gebruik, waardoor u de kachel veilig kunt openen zonder handschoenen. Met de Contura 586.1 Style kunt u genieten van een moderne kachel met een eigentijds design. U kunt de kachel aanpassen aan uw eigen smaak en interieur, waardoor u een unieke en persoonlijke touch aan uw verwarmingsoplossing kunt geven. Let op: De gehele 500 en 600 serie van Contura kan worden uitgerust met de optionele draaiplateau incl. roterende kraag, waardoor de kachel 360 graden kan draaien en u vanuit elke hoek van de kamer kunt genieten van het knisperende haardvuur.
Kleur (1e)
kleur 1eGrijs
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.195,00 3.466,94 excl. btw
Contura 590TS
Contura 590TS

Contura 590TS

De Contura 590T Style in grijs met speksteen omlijsting is een veelzijdige kachel die u vele mogelijkheden biedt om uw persoonlijke voorkeuren te vervullen. De speksteen omlijsting niet alleen een esthetische waarde, maar fungeert ook als een natuurlijke warmteabsorberende basis. Speksteen heeft van nature variaties in kleuren en aders, waardoor elke kachel uniek is. De kenmerken van de Contura 590T Style: Speksteen omlijsting: De speksteen omlijsting van de Contura 590T Style dient niet alleen als een visueel aantrekkelijk element, maar ook als een natuurlijke warmteabsorberende component. Speksteen absorbeert warmte efficiënt en houdt deze vast, waardoor de kachel een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte biedt, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Persoonlijke keuzes: De Contura 590-serie biedt talloze mogelijkheden voor personalisatie. U kunt kiezen uit verschillende opties, accessoires en functies om de kachel aan te passen aan uw individuele behoeften en interieurvoorkeuren. Draaibaarheidsoptie: Net als de gehele 500 en 600 serie van Contura kan de Contura 590T Style worden uitgerust met de optionele draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze toevoeging kunt u de kachel draaien, waardoor u het vuur vanuit verschillende hoeken kunt bewonderen en de warmte naar verschillende delen van de kamer kunt verspreiden. Met zijn speksteen omlijsting en aanpasbaarheid biedt de Contura 590T Style een combinatie van esthetiek, warmte-efficiëntie en functionaliteit. Het natuurlijke karakter van speksteen en de mogelijkheid om de kachel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren maken het een uniek en aantrekkelijk keuze voor uw interieur. Houd er rekening mee dat de draaibaarheidsoptie met een draaiplateau inclusief roterende kraag een optionele toevoeging is en apart verkrijgbaar is. U kunt ervoor kiezen om deze functie toe te voegen aan de Contura 590T Style om de kachel draaibaar te maken en zo het vuur vanuit verschillende hoeken te kunnen bewonderen.
Kleur (1e)
kleur 1eGrijs
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf5.395,00 4.458,68 excl. btw
Contura 320A, zwart, artstone
Contura 320A, zwart, artstone

Contura 320A, zwart, artstone

De Contura 320AG is een elegante houtkachel die elke ruimte verrijkt met zijn moderne uitstraling en uitstekende functionaliteit. Met zijn zwarte uitvoering en glazen deur biedt deze kachel een prachtig zicht op het knisperende vuur dat achter de extra brede glazen deur brandt. De kachel is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal genaamd Artstone, een gezoete betonsteen met een fluweelzacht oppervlak. De kenmerken van de Contura 320AG: Zwarte uitvoering voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling Glazen deur zorgt voor een panoramisch uitzicht op het sfeervolle vuur Artstone materiaal met een natuurlijk grijze kleur en een fluweelzacht oppervlak Hoge warmteopslagcapaciteit van de steen voor langdurige warmteafgifte Extra brede glazen deur biedt een ruim zicht op het vuur Met de Contura 320AG kunt u genieten van de gezelligheid en warmte van een groot, knapperend vuur, terwijl u profiteert van de duurzame en efficiënte verwarmingsprestaties. Deze houtkachel is de perfecte aanvulling voor uw woonruimte, waarbij functionaliteit en design hand in hand gaan.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
3.775,00 3.119,83 excl. btw
Contura 596S
Contura 596S

Contura 596S

De grijze Contura 596.3 Style met een speksteen bovenplaat is een prachtige houtkachel van zwartgelakt plaatstaal, met nieuwe, grotere zijruiten die een optimaal zicht op het vuur bieden. Deze kachel combineert functionaliteit en stijl op een elegante manier en is perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in uw huis. De belangrijkste kenmerken van de Contura 596,3 Style: Zwartgelakt plaatstaal: Het duurzame en stijlvolle zwartgelakte plaatstaal geeft de kachel een moderne uitstraling die goed past in diverse interieurstijlen. Grote zijruiten: Dankzij de nieuwe, grotere zijruiten kunt u het vuur prachtig zien en genieten van de dansende vlammen. Speksteen bovenplaat: De Contura 596.3 Style wordt geleverd met een speksteen bovenplaat, die niet alleen functioneel is maar ook een natuurlijke en warme uitstraling heeft. Deze bovenplaat biedt tevens een handig oppervlak om bijvoorbeeld een theepot warm te houden. Veelzijdige keuzemogelijkheden: U heeft de keuze tussen verschillende bovenplaten, waaronder aluminium en glas, om de kachel aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Uitstekende warmteafgifte: De Contura 596.3 Style kan uw ruimte efficiënt verwarmen en zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving. Hoogwaardige kwaliteit: Als een product van Contura, een gerenommeerd Zweeds merk, kunt u rekenen op vakmanschap en duurzaamheid. Met de Contura 596.3 Style haalt u een kwalitatieve en stijlvolle houtkachel in huis, die zowel een warmtebron als een blikvanger is. Geniet van de gezelligheid en het comfort dat deze kachel te bieden heeft.
Kleur (1e)
kleur 1eGrijs
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.075,00 3.367,77 excl. btw
Contura 620S
Contura 620S

Contura 620S

De Contura 620 Style is standaard uitgerust met warmtevasthoudende powerstone en een convectieklep. Als u kiest voor een afdekplaat in plaats van een warmtevak boven de deur is er plaats voor nog meer powerstone. Dat houdt in dat u nog meer profiteert van de warmte van het hout dat u verstookt omdat warmte wordt vastgehouden door steen. Het model heeft een deur van gietijzer. Het onderste vak is verkrijgbaar met of zonder deur. 
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen6
vanaf4.595,00 3.797,52 excl. btw
Contura 690S
Contura 690S

Contura 690S

De Contura 690-modellen beschikken over de majestueuze uitstraling van een tegelkachel met de voordelen van een moderne kachel: een prachtig vuur is hoog boven de vloer zichtbaar. Dit model heeft veel van alles: drie kleuren, drie verschillende bovenplaten, twee verschillende deuren, twee omlijstingen, ondervak (standaard) en diverse accessoires waaronder houtopslag en warmtevasthoudende powerstone. Ongeacht de uitvoering die u kiest, gaat u genieten van uren gezelligheid en heerlijke warmte iedere keer dat u een vuur aansteekt.
Kleur (1e)
kleur 1eGrijs
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen6
vanaf4.350,00 3.595,04 excl. btw
Contura 320AG
Contura 320AG

Contura 320AG

De Contura 320AG is een elegante houtkachel die elke ruimte verrijkt met zijn moderne uitstraling en uitstekende functionaliteit. Met zijn zwarte uitvoering en glazen deur biedt deze kachel een prachtig zicht op het knisperende vuur dat achter de extra brede glazen deur brandt. De kachel is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal genaamd Artstone, een gezoete betonsteen met een fluweelzacht oppervlak. De kenmerken van de Contura 320AG: Zwarte uitvoering voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling Glazen deur zorgt voor een panoramisch uitzicht op het sfeervolle vuur Artstone materiaal met een natuurlijk grijze kleur en een fluweelzacht oppervlak Hoge warmteopslagcapaciteit van de steen voor langdurige warmteafgifte Extra brede glazen deur biedt een ruim zicht op het vuur Met de Contura 320AG kunt u genieten van de gezelligheid en warmte van een groot, knapperend vuur, terwijl u profiteert van de duurzame en efficiënte verwarmingsprestaties. Deze houtkachel is de perfecte aanvulling voor uw woonruimte, waarbij functionaliteit en design hand in hand gaan.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
3.925,00 3.243,80 excl. btw
Contura 610S
Contura 610S

Contura 610S

De Contura C610 Style houtkachel, het kleinste model uit de uitgebreide 600-serie, biedt u een scala aan mogelijkheden om uw ideale haard te creëren. Deze kachel combineert functionaliteit en charme op een prachtige manier, waardoor het niet alleen een verwarmingsbron is, maar ook een pronkstuk in uw interieur. Kenmerken van de Contura C610 Style: Deurkeuze: U heeft de keuze tussen een deur van gietijzer of glas, waardoor u de uitstraling van uw kachel kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Omlijstingsopties: Kies uit artstone of plaatstaal (zwart, grijs of wit) om de buitenkant van uw kachel aan te passen aan uw interieur. Houtvak: U kunt kiezen voor een houtvak met of zonder deur, waardoor u uw brandhout op een georganiseerde en stijlvolle manier kunt opslaan. Afdekplaat en Warmtevak: Personaliseer uw kachel verder met de optie voor een afdekplaat boven de deur en een warmtevak, waardoor de kachel zowel functioneel als aantrekkelijk is. Accessoires: Maak uw Contura C610 Style compleet met accessoires zoals warmtevasthoudende powerstone, een warmhoudplaat en een ventilator, waardoor uw haardervaring nog comfortabeler wordt. Houtopslag: Een handige noviteit is de houtopslag aan de zijkant van de kachel, waardoor u altijd gemakkelijk toegang heeft tot uw brandhout. De omlijsting van artstone is een unieke toevoeging aan Contura-kachels. Het fluweelzachte, gepolijste betonsteen heeft een natuurlijke grijze kleur en in combinatie met de glazen deur geeft het de kachel een moderne en elegante uitstraling. Bovendien is de hele 500 en 600 serie van Contura compatibel met de optie "draaiplateau incl. roterende kraag", waardoor uw kachel draaibaar wordt en het vuur vanuit verschillende hoeken bewonderd kan worden. Haal de warmte en stijl van de Contura C610 Style houtkachel in huis en geniet van zowel de functionaliteit als het visuele genot dat deze kachel biedt.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen6
vanaf3.895,00 3.219,01 excl. btw
Contura 51
Contura 51

Contura 51

De Contura 51 is een moderne gietijzeren houtkachel met convectielucht, die zorgt voor een efficiënte warmteverdeling in uw ruimte. Met zijn vier verstelbare poten staat deze kachel stevig op alle soorten vloeren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over stabiliteit. Deze houtkachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De fraaie handgreep is standaard verchroomd, waardoor hij een moderne uitstraling heeft die perfect past bij het gietijzeren ontwerp. Mocht u de voorkeur geven aan een zwarte handgreep, dan is deze ook verkrijgbaar, net zoals te zien is op de afbeelding. Kenmerken van de Contura 51: Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig gietijzer voor duurzaamheid en een lange levensduur. Convectielucht: De ingebouwde convectielucht zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van warmte in uw ruimte. Verstelbare poten: De kachel is voorzien van vier verstelbare poten, waardoor u de hoogte kunt aanpassen en de kachel perfect kunt plaatsen, ongeacht de vloertype. Stijlvolle handgreep: De kachel wordt geleverd met een standaard verchroomde handgreep voor een moderne uitstraling. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte handgreep, zoals afgebeeld. Optionele Contura 51L: Naast de standaard Contura 51 is er ook een Contura 51L verkrijgbaar. Deze versie heeft lagere poten, waardoor het perfect is voor ruimtes met lagere plafonds of voor een ander esthetisch effect. De Contura 51 houtkachel combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl in één prachtig ontworpen product. Met zijn convectielucht en verstelbare poten biedt deze kachel een efficiënte verwarming en flexibele plaatsingsmogelijkheden. Kies voor de standaard verchroomde handgreep of ga voor een eigentijdse uitstraling met de zwarte handgreep. Als alternatief kunt u ook de Contura 51L overwegen, die lagere poten heeft voor specifieke behoeften. Verrijk uw ruimte met de warmte en het design van de Contura 51 houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen6
vanaf2.750,00 2.272,73 excl. btw
Contura 52
Contura 52

Contura 52

De Contura 52T is een imposante houtkachel die de perfecte combinatie biedt van gietijzer en speksteen. Met zijn robuuste gietijzeren constructie en prachtige speksteenafwerking brengt deze kachel een harmonie tussen traditie en moderniteit naar elke ruimte. De kenmerken van de Contura 52T: Gietijzeren constructie: De stevige gietijzeren behuizing zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van de kachel. Het biedt ook een klassieke uitstraling die tijdloos is en in verschillende interieurstijlen past. Moderne uitvoering: De Contura 52T combineert de klassieke traditie van gietijzeren kachels met een eigentijdse vormgeving. Het resultaat is een unieke uitstraling die zowel modern als tijdloos is. Effectieve verbrandingskamer: Net als alle kachels van Contura heeft de Contura 52-serie een effectieve verbrandingskamer die zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verbranding van hout. Speksteen voor warmteopslag: De boven- en zijkanten van speksteen van de Contura 52T zorgen voor een langdurige warmteopslag. De speksteen absorbeert de warmte tijdens het branden en geeft deze geleidelijk af, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Dit zorgt voor een langdurige en comfortabele warmteverspreiding in de ruimte. Veelzijdig design: Dankzij de combinatie van gietijzer en speksteen past de Contura 52T zowel in moderne als klassieke interieurs. Het is een veelzijdig ontwerp dat zich aanpast aan verschillende stijlen en smaken. Of u nu een moderne of klassieke ruimte heeft, de Contura 52T met zijn gietijzeren en speksteenafwerking voegt een vleugje elegantie en warmte toe aan uw interieur. Geniet van de krachtige prestaties van deze kachel, de langdurige warmteafgifte van speksteen en de tijdloze schoonheid die hij met zich meebrengt. C 52T
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf2.850,00 2.355,37 excl. btw
Contura 320T, zwart, speksteen
Contura 320T, zwart, speksteen

Contura 320T, zwart, speksteen

De Contura 320T is niet zomaar een houtkachel; het is een verbluffende combinatie van warmte en stijl. Met zijn elegante horizontale glazen ruit biedt deze kachel niet alleen een bron van comfortabele warmte, maar ook een visueel spektakel. Kenmerken van de Contura 320T: Horizontale ruit: Met een brede horizontale ruit biedt de Contura 320T een prachtig zicht op de vlammen. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ook voor een stukje natuur in uw interieur. Strak en modern ontwerp: Deze kachel is ontworpen met strakke lijnen en een eigentijds ontwerp, waardoor hij perfect past in moderne interieurs. Het is een minimalistische blikvanger die uw ruimte verfraait. Speksteen voor warmtebehoud: De kachel is vervaardigd uit speksteen, een natuurlijk materiaal dat warmte lang vasthoudt. Zelfs nadat het vuur gedoofd is, blijft de speksteen warmte afgeven. Dit maakt uw ruimte langer en efficiënter verwarmd. Individueel aderpatroon: Elke speksteen heeft een uniek aderpatroon, wat betekent dat uw kachel een one-of-a-kind uiterlijk heeft. Dit voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw interieur. Grote gietijzeren deur: De kachel heeft een grote gietijzeren deur met een ruit die een spectaculair uitzicht op het vuur biedt. Bovendien wordt de handgreep niet warm tijdens het stoken, wat zorgt voor extra veiligheid. Optionele praktische lade: U kunt ervoor kiezen om een praktische lade toe te voegen aan uw kachel, waardoor het opbergen van hout en accessoires eenvoudig wordt. De Contura 320T is niet alleen een warmtebron, maar ook een statement in uw huis. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, moderne kachel met uitstekende warmtevasthoudende eigenschappen. Geniet van de charme van een knapperend vuur in een eigentijdse setting.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
4.050,00 3.347,11 excl. btw
Contura 320TG
Contura 320TG

Contura 320TG

De Contura 320TG is een prachtige houtkachel die functionaliteit en stijl moeiteloos combineert. Met zijn strakke, moderne uitstraling en de toevoeging van warmtevasthoudende speksteen, biedt deze kachel zowel visuele aantrekkingskracht als efficiënte warmteafgifte. De zwarte uitvoering en glazen deur geven een moderne touch aan elk interieur, terwijl de natuurlijk geaderde speksteen een uniek en elegant element toevoegt aan het geheel. De kenmerken van de Contura 320TG: Zwarte uitvoering met een eigentijdse uitstraling Glazen deur zorgt voor een transparant zicht op het sfeervolle vuur Speksteen, warmtevasthoudend en natuurlijk geaderd, voor een unieke en luxueuze uitstraling Ruim houtvak biedt plaats aan grote houtblokken, waardoor u minder vaak hoeft bij te vullen De Contura 320TG biedt niet alleen een prachtig zicht op het vlammenspel, maar zorgt ook voor een efficiënte en langdurige warmteafgifte dankzij de warmtevasthoudende eigenschappen van speksteen. Met het ruime houtvak kunt u grote houtblokken gemakkelijk opbergen, waardoor u langer kunt genieten van een ontspannen en aangename warmte in uw woonruimte. Deze houtkachel is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw interieur.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
4.195,00 3.466,94 excl. btw
Contura i4 Modern 3-zijdig
Contura i4 Modern 3-zijdig

Contura i4 Modern 3-zijdig

Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen4
vanaf2.750,00 2.272,73 excl. btw
Contura i5 Dubbele deur
Contura i5 Dubbele deur

Contura i5 Dubbele deur

De Contura i5, een inzethaard van buitengewone klasse, onderscheidt zich door zijn zeer efficiënte dubbele deuren. Deze deuren maken het mogelijk om de haard in verschillende hoeken te plaatsen, zelfs op plekken waar een grotere deur niet zou passen. De royale ruit zorgt voor uitstekende verlichting van de kamer en biedt een prachtig zicht op het vuurspel. Niet voor niets draagt deze haard het Swedish Swan Eco-Label. De Contura i5 inzethaard is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De Contura i5 Panorama De Contura i5 met dubbele deur Beide houtkachels zijn uit te breiden met diverse accessoires, zoals een afwerkingskader of een set voor rechtstreekse luchttoevoer. Ze zijn beschikbaar in zowel zwart als grijs gietijzer. Voeg elegantie toe aan uw interieur! De Contura i5 met dubbele deur is ook perfect geschikt voor hoekhaarden, waar een grotere deur te veel ruimte zou innemen. Met een lamellenrooster wordt het moderne design nog verder versterkt.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf2.875,00 2.376,03 excl. btw
Contura i6
Contura i6

Contura i6

Bij de Contura i6 kunt u uit verschillende deuren kiezen, zodat u precies het juiste gevoel en de juiste uitstraling voor uw huis krijgt. Dat de deur zelfsluitend is, geeft u extra zekerheid. Wij hebben ook technische details in de inzet ingebouwd, zoals verstelbare schroeven om de inzet vlak te krijgen. Bovendien is deze voorbereid voor externe toevoerlucht om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
2.795,00 2.309,92 excl. btw
Contura i7
Contura i7

Contura i7

Contura i7 is het inzetmodel van de serie. Met de i7 hebt u de vrijheid om uw haard volledig aan uw wensen aan te passen. Deze kan in een haard naar keuze geplaatst worden of zoals op de foto een zelfbedachte oplossing. De Contura i7 is zwart en leverbaar met een deur van glas of gietijzer.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
vanaf3.395,00 2.805,79 excl. btw
Contura i40
Contura i40

Contura i40

Bent u op zoek naar een inbouwhaard met een liftdeur? Maak kennis met de Contura i40, waar voldoen aan uw wensen de norm is. Contura staat bekend om hoogwaardige kwaliteitshaarden die aan uw verwachtingen voldoen. Wat uw voorkeuren ook zijn, de Contura i40 biedt u de mogelijkheid om een eigen oplossing te creëren die naadloos bij u past. Kies voor een linker- of rechthoekige uitvoering en geniet van het fascinerende vlammenspel door het zijruitje van uw Contura i40 haard. Of u nu kiest voor de prachtige kleuropties artstone, speksteen of zandsteen, de haard belooft een expressie van uw eigen stijl te zijn. Clear glass - Clear burn - Comfortable heat: helder glas, zuivere verbranding, comfortabele warmte, dat is wat u ervaart met deze haard. Kenmerken van de Contura i40: Tijdloze aanwezigheid: Het tijdloze ontwerp versmelt moeiteloos in elke interieursetting. Keuzevrijheid in design: Gebaseerd op het principe van personalisatie, met opties voor linker- of rechthoekige uitvoering. Vrij zicht op vlammen: Dankzij het zijruitje kunt u genieten van het prachtige vlammenspel in uw Contura i40 haard. Complete opbouwopties: De Contura i40 kan worden geleverd met een complete opbouw in de prachtige kleuren artstone, speksteen en zandsteen. Verken uw eigen stijl. Voel de perfectie. Zie het verschil. Ervaar het comfort. Ervaar de nieuwe mogelijkheden met het HR-glas van Contura:HR-glas, ofwel Heat Reflective-glas, is nieuw, revolutionair glas dat warmte terug in de verbrandingskamer reflecteert, maar liefst 16 keer meer dan normaal glas. Omdat er meer warmte in de kachel blijft, wordt er een effectievere verbranding gerealiseerd. Dit levert niet alleen schoner glas op, maar ook een mooier en schoner vuur. HR-glas van Contura biedt daarnaast meer comfort rondom de kachel. Dit past beter in moderne, goed geïsoleerde huizen.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7,5
vanaf5.095,00 4.210,74 excl. btw
Contura i41T
Contura i41T

Contura i41T

Verken een nieuwe dimensie van haardontwerp en functionaliteit met de Contura i41T. Deze meesterlijk vervaardigde haard straalt elegantie en verfijning uit, met een glazen liftdeur die je naar keuze in een gracieuze hoek kunt plaatsen, waardoor je ruimte een onmiskenbare allure krijgt. De glazen liftdeur van de Contura i41T in de hoek biedt eindeloze mogelijkheden om een opvallende haard te creëren. Met de prachtige speksteen, een prachtige grijze steen, exclusief te vinden bij Contura, wordt het esthetische niveau van je interieur naar ongekende pracht verheven. De opties zijn grenzeloos, met de mogelijkheid om vakken en/of een bank van diepzwart graniet toe te voegen om een persoonlijk tintje aan deze haard te geven. Dankzij de hoekige glazen liftdeur kun je genieten van de vlammen vanuit zij- en vooraanzicht. Ontdek de Contura i41T - een symfonie van meesterlijk vakmanschap en ongeëvenaarde allure. De weg naar tijdloze elegantie begint hier. Ervaar de nieuwe mogelijkheden met het HR-glas van Contura:HR-glas, ofwel Heat Reflective-glas, is revolutionair en reflecteert warmte tot wel 16 keer meer dan gewoon glas terug naar de verbrandingskamer. Deze efficiënte warmtebehoud resulteert in een schonere verbranding en een aantrekkelijker vuur. Het HR-glas van Contura biedt ook meer comfort rondom de kachel, wat perfect past bij moderne, goed geïsoleerde huizen. Bekijk het verschil. Voel het comfort. Kenmerken van de Contura i41T: Aanpasbaarheid: Pas de haard aan volgens jouw persoonlijke voorkeuren, met opties zoals verschillende steenkleuren, extra warmtemagazijn van 200 kg, houtopslagvak, wandbescherming (15 kg), glazen vloerplaat of externe luchttoevoeraansluiting. Heat Reflective Glas: Een revolutionair glas dat 16 keer meer hitte dan gewoon glas terug de verbrandingskamer in reflecteert, wat resulteert in een hoger rendement en schonere verbranding. Links of rechts: Kies de positie van het glas aan de linker- of rechterkant, waardoor de haard op diverse plekken past en rekening houdt met het interieurdesign. Duurzaam design: De buitenmantel van de haard is gemaakt van hoogwaardig en prachtig glad afgewerkt Speksteen. Deze fluweelzachte natuurlijke grijze steen staat bekend om zijn kwaliteit en is een uitstekende keuze voor Contura-haarden.  
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7,5
vanaf9.150,00 7.561,98 excl. btw
Contura 810S
Contura 810S

Contura 810S

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie.De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.050,00 2.520,66 excl. btw
Contura 820TS
Contura 820TS

Contura 820TS

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. Met de panelen in speksteek van de 820T Style hebt u een mooi, natuurlijke bekleding voor uw kachel. Elke speksteen kachel zal altijd uniek zijn omdat de aderen van het speksteen natuurlijk zijn. De natuurlijke warmte vasthoudende steen zorgt voor een comfortabele en constante verwarming. Een nieuw kenmerk in de Style vernieuwing is dat de stenen panelen minder toevoegingen hebben vergeleken bij voorgaande modellen.
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.195,00 3.466,94 excl. btw
Contura 856SW
Contura 856SW

Contura 856SW

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. De kenmerken van de Contura 856 Style zijn de ganereuze zijruiten, die de vlammen overal in de ruimte zichtbaar maken. De kachel zal een echte eye catcher zijn in uw woning en een plek om samen omheen te gaan zitten en genieten van gezelligheid. Het wandmodel, de Contura 856W Style is praktisch en heft het vuur op om het zichtbaarder te maken. De royale zijruiten zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid van de vlam vanuit alle hoeken.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.150,00 2.603,31 excl. btw
Contura 856S
Contura 856S

Contura 856S

De Contura 856 houtkachel in een elegant grijs model met grijze speksteen bovenplaat biedt u de perfecte combinatie van eigentijds design, verbeterde technologie en innovatieve functies. Deze kachel behoort tot de geavanceerde Contura 800 Style-serie, die een update is van de geliefde Contura 800-serie. De nieuwe 'Style'-uitstraling wordt gekenmerkt door een eigentijdse look, grotere ruiten en een breed scala aan kleuropties. Kenmerken van de Contura 856: Elegant grijs model met grijze speksteen bovenplaat: Dit specifieke model van de Contura 856 heeft een stijlvolle grijze afwerking en wordt geleverd met een bovenplaat van grijze speksteen. Deze combinatie voegt een vleugje luxe en warmte toe aan uw interieur. Grotere ruiten voor beter zicht op het vuur: De Contura 856 is ontworpen met grotere en bredere ruiten, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vuurbeeld vanuit verschillende hoeken in de ruimte. Dit maakt het tot een echte 'eye-catcher' in uw woning. Innovatieve functies: Deze kachel is uitgerust met innovatieve functies, zoals een automatische ontstekingsfunctie voor snel en eenvoudig aanmaken, een boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en een stille aslade voor gemakkelijk onderhoud. Veelzijdige plaatsingsmogelijkheden: De compacte afmetingen van de Contura 856 maken het mogelijk om deze kachel vrijwel overal in elk interieur te plaatsen. Het rookkanaal kan zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, wat flexibiliteit biedt bij installatie. Personalisatiemogelijkheden: Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. Hiermee kunt u de kachel perfect afstemmen op uw persoonlijke stijl. De Contura 856 Houtkachel in elegant grijs met grijze speksteen bovenplaat biedt niet alleen efficiënte verwarming maar ook een prachtige esthetische toevoeging aan uw huis. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en innovatie in een compact en elegant ontwerp. Geniet van gezellige momenten en bewonder het dansende vlammenspel van deze aantrekkelijke aanwinst in uw woning.
Kleur (1e)
kleur 1eGrijs
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.549,99 2.933,88 excl. btw
Contura 856TS
Contura 856TS

Contura 856TS

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. De kenmerken van de Contura 856 zijn de ganereuze zijruiten, die de vlammen overal in de ruimte zichtbaar maken. De kachel zal een echte eye catcher zijn in uw woning en een plek om samen omheen te gaan zitten en genieten van gezelligheid. De 856T is een kachel met maximale vlam zichtbaarheid en een natuurlijk warmte vasthoudend spekstenen paneel met unieke steen aderen. De vlammen gecompenseerd door de natuurlijke speksteen creeren een onderscheidende uitstraling en sfeer.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.350,00 3.595,04 excl. btw
Contura 870S
Contura 870S

Contura 870S

Deze prachtige Contura 870 Style is een bijzondere toevoeging aan de 800-serie van Contura. Wat deze kachel onderscheidt van andere toestellen in de serie is dat hij op een fraaie sokkel staat, waardoor u een opstelling kunt creëren die niet alledaags is in elke woonkamer. Dit artikel kan volledig naar uw wensen worden samengesteld, met keuzes zoals RVS, speksteen, staal en glazen bovenplaten. Bovendien is er de optie voor een draaiplateau, waarmee u het vuur met u kunt meedraaien. Kenmerken van de Contura 870 Style: Elegante sokkel: De Contura 870 Style staat op een fraaie sokkel, wat een uniek en opvallend element toevoegt aan uw interieur. Maatwerkopties: Deze kachel kan volledig worden aangepast aan uw smaak, met keuzes zoals RVS, speksteen, staal en glazen bovenplaten. Draaiplateau-optie: Met de optie voor een draaiplateau kunt u het vuur gemakkelijk in verschillende richtingen draaien voor een optimaal zicht. De Contura 800 Style-serie biedt een uitgebreide keuze aan modellen waaruit u kunt kiezen. Ze delen allemaal één gemeenschappelijk kenmerk - de elegante en eigentijdse uitstraling genaamd Style, een update van de eerdere Contura 800 serie. Deze vernieuwing omvat onder andere grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en een scala aan kleuropties. Innovatieve functies, zoals de automatische functie voor snelle ontbranding, de boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en de stille aslade, maken het onderhouden en aanmaken van het vuur eenvoudiger dan ooit. Kortom, de Contura 870 Style is een compacte kachel die gemakkelijk in elk interieur kan worden geplaatst. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de upgrade naar de Style-variant betekent dat de deurkenmerken en bredere ruiten zorgen voor een betere zichtbaarheid van het vuur. Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Verhoog uw kachel en geef het vuur een prominente plek in uw interieur met de optie voor een kachel op voet. Dit maakt het vuur nog zichtbaarder en zorgt voor een luchtige uitstraling eronder. Bovendien vereenvoudigt het schoonmaken van de vloer rondom de kachel. Met een draaiplateau (optie) kunt u de kachel volledig rond draaien voor het beste en gezelligste zicht.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf2.950,00 2.438,02 excl. btw
Contura 886S
Contura 886S

Contura 886S

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. Een kachel op voet maakt het vuur zichtbaarder in uw interieur. Met de Contura 886 Style heb je ook het voordeel van royale zijruiten waardoor het vuur er bijna uitziet alsof het in de lucht zweeft. Gecombineerd met een draaiplateau (optioneel) kunt u de kachel draaien zodat u het vuur altijd kunt zien vanuit elke plek in de kamer.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.795,00 3.136,36 excl. btw
Contura 890S
Contura 890S

Contura 890S

De grote Contura 890 Style houtkachel brengt warmte en gezelligheid in elke ruimte en wordt al snel het natuurlijke middelpunt waar iedereen graag samenkomt, of de kachel nu brandt of niet. Kenmerken van de Contura 890 Style: Clean Burning System: Het warme verbrandingslucht wordt langs de binnenkant van het glas geleid, waardoor roetvorming wordt voorkomen. Hierdoor blijft het vuur altijd zichtbaar in de ruimte, wat bijdraagt aan de sfeer. Eenvoudig in het gebruik: Contura kachels zijn uitgerust met één exact werkende vermogensregeling, waarmee de verbranding eenvoudig en nauwkeurig kan worden afgesteld. De deur, het rooster en de aslade zijn gemakkelijk bereikbaar voor eenvoudig onderhoud en gebruiksgemak. Gietijzeren deur: De deur van de Contura 890 Style is gemaakt van vormvast gietijzer, bestand tegen de zware belasting en temperatuurschommelingen die kenmerkend zijn voor een houtkachel. De Contura 890 Style maakt deel uit van de uitgebreide Contura 800 Style-serie, die u een scala aan keuzes biedt. Echter, alle modellen delen één gemeenschappelijk kenmerk: de elegante en eigentijdse Style-uitstraling, een upgrade van de eerdere Contura 800 serie. Deze serie onderscheidt zich door verbeterde afwerking en technologie, met grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties. Innovatieve functies, zoals de automatische ontbrandingsfunctie voor snel aanmaken, de boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en de stille aslade, maken het onderhouden en aanmaken van het vuur moeiteloos. Kortom, de Contura 890 Style is een compacte kachel die naadloos in elk interieur kan worden geplaatst. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar de Style-variant betekent dat de deurkenmerken en bredere ruiten ervoor zorgen dat het vuur nog beter zichtbaar is. Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.850,00 3.181,82 excl. btw
Contura 890TS
Contura 890TS

Contura 890TS

De grote Contura 890 Style houtkachel brengt warmte en gezelligheid in elke ruimte en wordt al snel het natuurlijke middelpunt waar iedereen graag samenkomt, of de kachel nu brandt of niet. Kenmerken van de Contura 890 Style: Clean Burning System: Het warme verbrandingslucht wordt langs de binnenkant van het glas geleid, waardoor roetvorming wordt voorkomen. Hierdoor blijft het vuur altijd zichtbaar in de ruimte, wat bijdraagt aan de sfeer. Eenvoudig in het gebruik: Contura kachels zijn uitgerust met één exact werkende vermogensregeling, waarmee de verbranding eenvoudig en nauwkeurig kan worden afgesteld. De deur, het rooster en de aslade zijn gemakkelijk bereikbaar voor eenvoudig onderhoud en gebruiksgemak. Gietijzeren deur: De deur van de Contura 890 Style is gemaakt van vormvast gietijzer, bestand tegen de zware belasting en temperatuurschommelingen die kenmerkend zijn voor een houtkachel. De Contura 890 Style maakt deel uit van de uitgebreide Contura 800 Style-serie, die u een scala aan keuzes biedt. Echter, alle modellen delen één gemeenschappelijk kenmerk: de elegante en eigentijdse Style-uitstraling, een upgrade van de eerdere Contura 800 serie. Deze serie onderscheidt zich door verbeterde afwerking en technologie, met grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties. Innovatieve functies, zoals de automatische ontbrandingsfunctie voor snel aanmaken, de boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en de stille aslade, maken het onderhouden en aanmaken van het vuur moeiteloos. Kortom, de Contura 890 Style is een compacte kachel die naadloos in elk interieur kan worden geplaatst. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar de Style-variant betekent dat de deurkenmerken en bredere ruiten ervoor zorgen dat het vuur nog beter zichtbaar is. Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf5.095,00 4.210,74 excl. btw
Contura 896S
Contura 896S

Contura 896S

Met zijn royale zijruiten en hoge formaat biedt de Contura 896 Style het vuur de prominente plaats die het verdient in uw huis. Deze kachel is verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die bij uw interieur past. Het is niet zomaar een kachel; het is een echte blikvanger die zowel de aandacht van mensen als het vuur trekt. Kenmerken van de Contura 896 Style: Elegante en eigentijdse Style-uitstraling: De Contura 896 Style behoort tot de vernieuwde Style-lijn, een upgrade van de voorgaande Contura 800 serie. Deze lijn is gekenmerkt door verbeterde afwerking en technologie. Geniet van grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en een scala aan kleuropties voor een eigentijds ontwerp. Innovatieve functies: Deze kachel is uitgerust met innovatieve functies die het gebruiksgemak vergroten. De automatische ontbrandingsfunctie maakt het snel aanmaken van het vuur eenvoudig. De boostfunctie geeft nieuw leven aan nagloeiende as, en de stille aslade zorgt voor moeiteloos onderhoud. Compact en veelzijdig: De Contura 896 Style is compact van formaat en past gemakkelijk in elk interieur. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwde Style-kenmerken, zoals bredere ruiten, zorgen voor een beter zicht op het vuur. Aanpassingsmogelijkheden: Personaliseer uw droomkachel met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen. Hierdoor kunt u de kachel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Flexibel rookkanaal: Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Kortom, de Contura 896 Style is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele houtkachel. Breng de warmte en charme van dit toestel in uw huis en geniet van het prachtige vuur dat centraal staat in uw interieur.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.050,00 3.347,11 excl. btw
Contura 856SG
Contura 856SG

Contura 856SG

Welkom in de wereld van eigentijdse elegantie met de Contura 800 Style. Deze collectie biedt een uitgebreide reeks keuzes om aan uw wensen te voldoen. Wat deze kachels gemeen hebben, is de kenmerkende “Style“ uitstraling, een update van de befaamde Contura 800-serie. Met verbeterde afwerking en technologie, zijn deze kachels voorzien van grotere en bredere ruiten en bieden ze meer kleuropties voor een nieuwe esthetiek. Kenmerken van de Contura 800 Style: Innovatieve functies: Geniet van gemak met innovatieve functies zoals de automatische snelle ontbranding, de boost functie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en de stille aslade voor moeiteloos onderhoud en aansteken van het vuur. Elegante veelzijdigheid: Met een compact ontwerp past de Contura 800 Style moeiteloos in elk interieur. De vernieuwde stijl zorgt voor kenmerkende deuraccenten en bredere ruiten, waardoor het vuur nog beter zichtbaar wordt. Meerdere aansluitingsmogelijkheden: Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, voor optimale flexibiliteit bij plaatsing. Maak het persoonlijk: Kies uit een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen om uw droomkachel te creëren. De Contura 856 is een bijzondere vertegenwoordiger van deze collectie, met grote zijruiten die de dansende vlammen zichtbaar maken vanuit elke hoek van de ruimte. Deze kachel zal een ware blikvanger zijn in uw huis, een uitnodigende plek om samen te komen en te genieten van knusse gezelligheid. Stap binnen in de wereld van stijlvolle warmte met de Contura 800 Style. Een harmonieuze combinatie van design en functionaliteit om uw huis te verrijken.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.795,00 3.136,36 excl. btw
Contura 870SG
Contura 870SG

Contura 870SG

De Contura 870 Style is een prachtige vrijstaande houthaard uit de Contura 800-serie, ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit. Deze ellipsvormige kachel is een uitstekende keuze om in de hoek van uw kamer te plaatsen, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. De toevoeging van een stijlvolle sokkel geeft dit model een ruimtelijk karakter, dat naadloos in verschillende interieurs past. Kenmerken van de Contura 870 Style: Stijlvol zwart: Dit specifieke model van de Contura 870 Style heeft een stijlvolle zwarte afwerking met een bovenplaat van grijs speksteen, wat een vleugje luxe en warmte toevoegt aan uw interieur. Grotere ruiten voor beter zicht op het vuur: De Contura 870 Style is ontworpen met grotere en bredere ruiten, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vlammenspel vanuit elke hoek van de ruimte. Dit maakt het een echte blikvanger in uw woning. Innovatieve functies: Deze kachel is uitgerust met innovatieve functies, zoals een automatische ontstekingsfunctie voor snel en eenvoudig aansteken, een boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en een stille aslade voor gemakkelijk onderhoud. Veelzijdige plaatsingsmogelijkheden: Dankzij de compacte afmetingen kan de Contura 870 Style vrijwel overal in elk interieur worden geplaatst. Het rookkanaal kan zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, wat flexibiliteit biedt bij installatie. Personalisatiemogelijkheden: Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren vervaardigd uit diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen en aan te passen aan uw persoonlijke stijl. De Contura 870 Style in het zwart met een grijze speksteen bovenplaat biedt niet alleen efficiënte verwarming, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw huis. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en innovatie in een compact en aantrekkelijk ontwerp. Geniet van gezellige momenten en bewonder het prachtige vuurspel van deze opvallende aanwinst in uw woning. Kortom, de Contura 870 Style is een compacte kachel die moeiteloos in elk interieur kan worden geplaatst. De keuze uit kleuren en deuren, samen met verschillende bovenplaten in diverse materialen, geeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. Verhef uw kachel tot een centraal element in uw interieur en laat het vuur de ruimte verlichten. Een kachel op voet maakt het vuur nog zichtbaarder en zorgt voor een luchtige uitstraling eronder. Bovendien vereenvoudigt het de reiniging van de vloer rondom de kachel. Met de optionele draaiplateaufunctie kunt u de kachel zelfs volledig draaien voor het beste en gezelligste zicht, waar u ook bent in de kamer.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.150,00 2.603,31 excl. btw
Contura 886SG
Contura 886SG

Contura 886SG

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. Een kachel op voet maakt het vuur zichtbaarder in uw interieur. Met de Contura 886 Style heb je ook het voordeel van royale zijruiten waardoor het vuur er bijna uitziet alsof het in de lucht zweeft. Gecombineerd met een draaiplateau (optioneel) kunt u de kachel draaien zodat u het vuur altijd kunt zien vanuit elke plek in de kamer.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.899,00 3.222,31 excl. btw
Contura 856GW
Contura 856GW

Contura 856GW

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie. De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen. De kenmerken van de Contura 856 Style zijn de ganereuze zijruiten, die de vlammen overal in de ruimte zichtbaar maken. De kachel zal een echte eye catcher zijn in uw woning en een plek om samen omheen te gaan zitten en genieten van gezelligheid. Het wandmodel, de Contura 856W Style is praktisch en heft het vuur op om het zichtbaarder te maken. De royale zijruiten zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid van de vlam vanuit alle hoeken.
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.395,00 2.805,79 excl. btw
Contura 890SG
Contura 890SG

Contura 890SG

De grote Contura 890 Style houtkachel brengt warmte en gezelligheid in elke ruimte en wordt al snel het natuurlijke middelpunt waar iedereen graag samenkomt, of de kachel nu brandt of niet. Kenmerken van de Contura 890 Style: Clean Burning System: Het warme verbrandingslucht wordt langs de binnenkant van het glas geleid, waardoor roetvorming wordt voorkomen. Hierdoor blijft het vuur altijd zichtbaar in de ruimte, wat bijdraagt aan de sfeer. Eenvoudig in het gebruik: Contura kachels zijn uitgerust met één exact werkende vermogensregeling, waarmee de verbranding eenvoudig en nauwkeurig kan worden afgesteld. De deur, het rooster en de aslade zijn gemakkelijk bereikbaar voor eenvoudig onderhoud en gebruiksgemak. Gietijzeren deur: De deur van de Contura 890 Style is gemaakt van vormvast gietijzer, bestand tegen de zware belasting en temperatuurschommelingen die kenmerkend zijn voor een houtkachel. De Contura 890 Style maakt deel uit van de uitgebreide Contura 800 Style-serie, die u een scala aan keuzes biedt. Echter, alle modellen delen één gemeenschappelijk kenmerk: de elegante en eigentijdse Style-uitstraling, een upgrade van de eerdere Contura 800 serie. Deze serie onderscheidt zich door verbeterde afwerking en technologie, met grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties. Innovatieve functies, zoals de automatische ontbrandingsfunctie voor snel aanmaken, de boostfunctie om nieuw leven in nagloeiende as te blazen en de stille aslade, maken het onderhouden en aanmaken van het vuur moeiteloos. Kortom, de Contura 890 Style is een compacte kachel die naadloos in elk interieur kan worden geplaatst. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar de Style-variant betekent dat de deurkenmerken en bredere ruiten ervoor zorgen dat het vuur nog beter zichtbaar is. Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.095,00 3.384,30 excl. btw
Contura 896SG
Contura 896SG

Contura 896SG

Met zijn royale zijruiten en hoge formaat biedt de Contura 896 Style het vuur de prominente plaats die het verdient in uw huis. Deze kachel is verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die bij uw interieur past. Het is niet zomaar een kachel; het is een echte blikvanger die zowel de aandacht van mensen als het vuur trekt. Kenmerken van de Contura 896 Style: Elegante en eigentijdse Style-uitstraling: De Contura 896 Style behoort tot de vernieuwde Style-lijn, een upgrade van de voorgaande Contura 800 serie. Deze lijn is gekenmerkt door verbeterde afwerking en technologie. Geniet van grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en een scala aan kleuropties voor een eigentijds ontwerp. Innovatieve functies: Deze kachel is uitgerust met innovatieve functies die het gebruiksgemak vergroten. De automatische ontbrandingsfunctie maakt het snel aanmaken van het vuur eenvoudig. De boostfunctie geeft nieuw leven aan nagloeiende as, en de stille aslade zorgt voor moeiteloos onderhoud. Compact en veelzijdig: De Contura 896 Style is compact van formaat en past gemakkelijk in elk interieur. Het basismodel is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwde Style-kenmerken, zoals bredere ruiten, zorgen voor een beter zicht op het vuur. Aanpassingsmogelijkheden: Personaliseer uw droomkachel met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen. Hierdoor kunt u de kachel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Flexibel rookkanaal: Het rookkanaal kan op alle modellen zowel bovenop als aan de achterkant worden aangesloten, waardoor u flexibiliteit heeft bij de installatie. Kortom, de Contura 896 Style is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele houtkachel. Breng de warmte en charme van dit toestel in uw huis en geniet van het prachtige vuur dat centraal staat in uw interieur.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf4.350,00 3.595,04 excl. btw
Contura 810SG
Contura 810SG

Contura 810SG

De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie.De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling. Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker. Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt. Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten. Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
vanaf3.350,00 2.768,60 excl. btw
Contura 330G, zwart, glazen deur
Contura 330G, zwart, glazen deur

Contura 330G, zwart, glazen deur

De Contura 330 is veel meer dan alleen een haard; het is een designelement dat warmte en stijl harmonieus combineert. Met zijn lage ontwerp biedt deze kachel u de mogelijkheid om de warmtebron op vloerhoogte te plaatsen, of het nu losstaand is of ingebouwd in een bestaande haard. Kenmerken van de Contura 330: Strak en eigentijds design: De Contura 330 glass is een prachtige inzet houtkachel met een strakke afwerking. Zijn moderne en tijdloze uitstraling maakt hem geschikt voor verschillende interieurstijlen, waardoor hij een verfijnde toevoeging is aan uw woonruimte. Glazen deur voor optimaal vlammenzicht: De kachel is voorzien van een glazen deur, waardoor u een ongehinderd zicht heeft op de betoverende vlammen. Dit voegt niet alleen warmte, maar ook een visueel spektakel toe aan uw interieur. Keuze uit bekleding: U kunt de Contura 330 aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur. Kies tussen speksteen of artstone bekleding om de kachel een unieke uitstraling te geven. De Contura 330 is een meesterwerk van functionaliteit en esthetiek, waardoor hij niet alleen warmte en comfort biedt, maar ook een verfijnde uitstraling geeft aan uw leefruimte. Of u nu van een modern of klassiek interieur houdt, deze kachel voegt ongetwijfeld een vleugje elegantie toe aan elke setting.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
3.295,00 2.723,14 excl. btw
Contura i41A
Contura i41A

Contura i41A

Verken een nieuwe dimensie van haardontwerp en functionaliteit met de Contura i41A. Deze meesterlijk vervaardigde haard straalt elegantie en verfijning uit, met een glazen liftdeur die je naar keuze in een gracieuze hoek kunt plaatsen, waardoor je ruimte een onmiskenbare allure krijgt. De glazen liftdeur van de Contura i41A in de hoek biedt eindeloze mogelijkheden om een opvallende haard te creëren. Met de exclusieve Artstone, een prachtige door-en-door witte betonsteen, alleen te vinden bij Contura, wordt het esthetische niveau van je interieur naar ongekende pracht verheven. De opties zijn grenzeloos, met de mogelijkheid om vakken en/of een bank van diepzwart graniet toe te voegen om een persoonlijk tintje aan deze haard te geven. Dankzij de hoekige glazen liftdeur kun je genieten van de vlammen vanuit zij- en vooraanzicht. Ontdek de Contura i41A - een symfonie van meesterlijk vakmanschap en ongeëvenaarde allure. De weg naar tijdloze elegantie begint hier. Ervaar de nieuwe mogelijkheden met het HR-glas van Contura:HR-glas, ofwel Heat Reflective-glas, is revolutionair en reflecteert warmte tot wel 16 keer meer dan gewoon glas terug naar de verbrandingskamer. Deze efficiënte warmtebehoud resulteert in een schonere verbranding en een aantrekkelijker vuur. Het HR-glas van Contura biedt ook meer comfort rondom de kachel, wat perfect past bij moderne, goed geïsoleerde huizen. Bekijk het verschil. Voel het comfort. Kenmerken van de Contura i41A: Aanpasbaarheid: Pas de haard aan volgens jouw persoonlijke voorkeuren, met opties zoals verschillende steenkleuren, extra warmtemagazijn van 200 kg, houtopslagvak, wandbescherming (15 kg), glazen vloerplaat of externe luchttoevoeraansluiting. Heat Reflective Glas: Een revolutionair glas dat 16 keer meer hitte dan gewoon glas terug de verbrandingskamer in reflecteert, wat resulteert in een hoger rendement en schonere verbranding. Links of rechts: Kies de positie van het glas aan de linker- of rechterkant, waardoor de haard op diverse plekken past en rekening houdt met het interieurdesign. Duurzaam design: De buitenmantel van de haard is gemaakt van hoogwaardig en prachtig glad afgewerkt Artstone. Deze fluweelzachte natuurlijke witte steen staat bekend om zijn kwaliteit en is een uitstekende keuze voor Contura-haarden.  
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7,5
vanaf7.895,00 6.524,79 excl. btw
Contura 310, zwart, deur gietijzer
Contura 310, zwart, deur gietijzer

Contura 310, zwart, deur gietijzer

De Contura 310 houtkachel uit de 300-serie combineert functionaliteit en esthetiek om uw woonruimte te verwarmen met een groot en sfeervol vuur. Met ruimte voor houtblokken tot maar liefst een halve meter lang, kunt u genieten van een langdurige en indrukwekkende vlam. De kenmerken van de Contura 310: Ruime houtopslag: De kachel biedt voldoende ruimte om houtblokken geordend op te slaan in een praktisch vak onder de kachel. Zo blijven de houtblokken netjes georganiseerd. Groot houtblokformaat: Dankzij de ruime inzet is het mogelijk om houtblokken tot 50 centimeter lang te gebruiken. Dit zorgt voor een royaal vuur dat langer brandt en een warme en gezellige sfeer creëert. Duurzame gietijzeren deur: De deur van de Contura 310 is gemaakt van vormvast gietijzer, waardoor het bestand is tegen de spanningen veroorzaakt door grote temperatuurschommelingen. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw vuur. Eenvoudige bediening: Met de enkele regeling van Contura-producten kunt u het vermogen eenvoudig en nauwkeurig regelen. Zo heeft u volledige controle over de verbranding en kunt u de gewenste warmte-instellingen kiezen. Clean Burning System: De Contura 310 is uitgerust met een efficiënt Clean Burning System. Het extra kanalensysteem aan de achterkant van de kachel verspreidt voorverwarmde verbrandingslucht, wat resulteert in een verbranding met zeer lage deeltjesconcentraties. U kunt het systeem eenvoudig activeren door de bediening aan de voorzijde naar links te schuiven. De Contura 310 is verkrijgbaar in zwart plaatstaal met zowel een deur van glas als een deur van gietijzer. Deze kachel biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Bovendien kunt u uw kachel personaliseren met verschillende accessoires, zoals een logbox of een handige lade. Laat uw Contura 310 perfect passen bij uw wensen en interieur. C310
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
3.450,00 2.851,24 excl. btw
Contura 620SG
Contura 620SG

Contura 620SG

De Contura 620 Style is een prachtige houtkachel die standaard is uitgerust met verschillende handige en energiebesparende functies. Met warmtevasthoudende powerstone zijpanelen en een convectieklep zorgt deze kachel voor een efficiënte verspreiding van warmte in uw ruimte. Maar dat is nog niet alles - als u kiest voor een frontplaat in plaats van een warmhoudvak boven de deur, biedt deze kachel zelfs nog meer ruimte voor powerstone. Dit betekent dat u nog meer kunt profiteren van de warmte van het hout dat u verstookt, omdat de warmte wordt vastgehouden door de steen. De Contura 620 Style wordt geleverd met een elegante glazen deur, waardoor u een prachtig zicht heeft op het knisperende vuur. Het onderste vak van de kachel is verkrijgbaar met of zonder deur, wat u flexibiliteit geeft bij het opbergen van houtblokken of andere benodigdheden. Wat deze kachel nog unieker maakt, is dat het deel uitmaakt van de gehele 500 Style en 600 Style serie van Contura. Met de optionele “draaiplateau incl. roterende kraag“ kunt u deze kachel zelfs transformeren tot een draaibare kachel. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de warmte en het prachtige vuurbeeld, waar u zich ook in de kamer bevindt. De kenmerken van de Contura 620 Style: Standaard uitgerust met warmtevasthoudende powerstone zijpanelen en een convectieklep voor efficiënte warmteverspreiding. Mogelijkheid om te kiezen voor een frontplaat in plaats van een warmhoudvak boven de deur, waardoor er meer ruimte is voor powerstone en een nog betere warmteopslag. Voorzien van een glazen deur voor een prachtig zicht op het vuur. Onderste vak verkrijgbaar met of zonder deur voor flexibele opbergruimte. Optioneel “draaiplateau incl. roterende kraag“ om de kachel draaibaar te maken, beschikbaar in de gehele 500 Style en 600 Style serie. Met de Contura 620 Style haalt u een stijlvolle en functionele houtkachel in huis, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Geniet van de efficiënte verwarming en het prachtige vuurbeeld, terwijl u profiteert van de duurzame warmteopslag die de powerstone biedt.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen6
vanaf4.795,00 3.962,81 excl. btw
Contura 310G, wit, glazen deur
Contura 310G, wit, glazen deur

Contura 310G, wit, glazen deur

De Contura 310G houtkachel is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met zijn ruime deur van glas biedt deze kachel een prachtige omlijsting voor het vuur, waardoor het een echte blikvanger in uw interieur wordt. Kenmerken van de Contura 310G houtkachel: Ruime glazen deur: De ruime deur van glas zorgt voor een panoramisch uitzicht op het vuur, waardoor u optimaal kunt genieten van de dansende vlammen en de warme gloed in uw woonruimte. Moderne uitstraling: Dankzij de strakke lijnen en moderne vormgeving voegt de Contura 310G een eigentijds tintje toe aan uw interieur. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van een minimalistische en stijlvolle inrichting. Eenvoudige bediening: Met de handige hendel kunt u de deur gemakkelijk openen, zelfs tijdens het stoken. Het beste is dat de hendel niet warm wordt, waardoor u veilig en comfortabel de kachel kunt bedienen. Kleuropties: U kunt kiezen tussen de elegante kleuren zwart en wit, zodat u de houtkachel perfect kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Bijpassende houtopslag: Maak uw kachelopstelling compleet met een bijpassende losse houtopslag. Hiermee heeft u altijd voldoende brandhout bij de hand en kunt u het op een stijlvolle manier opbergen, waardoor uw interieur netjes en georganiseerd blijft. De Contura 310G houtkachel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een prachtig vormgegeven kachel met een moderne uitstraling. Geniet van de warmte en sfeer die deze kachel biedt, terwijl u uw interieur een stijlvolle upgrade geeft. Kies uw favoriete kleur en overweeg de toevoeging van een bijpassende houtopslag voor een complete en praktische oplossing.
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen7
3.850,00 3.181,82 excl. btw
Contura 510.3 Style, zwart met speksteen bovenplaat
Contura 510.3 Style, zwart met speksteen bovenplaat

Contura 510.3 Style, zwart met speksteen bovenplaat

De Contura 510.3 Style is een populaire houtkachel die al jarenlang bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. In de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloos design met eigentijdse functionaliteit. Met een strakke zwarte afwerking en een elegante speksteen bovenplaat voegt deze kachel een vleugje luxe toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.3 Style: Stijlvolle zwarte afwerking die zich moeiteloos aanpast aan verschillende interieurstijlen Een speksteen bovenplaat voor een natuurlijke en warme uitstraling Dunner afdekplaatontwerp voor een slanke en moderne look Verbeterd ontwerp van de klep en handgreep, naadloos geïntegreerd in het totaalbeeld Voorzijde zichtbaar vuur voor een gezellige en ontspannen sfeer De Contura 510.3S Style is verkrijgbaar met diverse bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, zodat u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Voeg warmte, stijl en functionaliteit toe aan uw huis met de Contura 510.3 Style. Ervaar het tijdloze ontwerp en de uitstekende prestaties van deze betrouwbare houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
3.650,00 3.016,53 excl. btw
Contura 510.1G Style, zwart met glazen deur en aluminium bovenplaat
Contura 510.1G Style, zwart met glazen deur en aluminium bovenplaat

Contura 510.1G Style, zwart met glazen deur en aluminium bovenplaat

De Contura 510.1G Style is een populaire houtkachel die al jarenlang bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. In de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloos design met eigentijdse accenten. Met een strakke zwarte afwerking, een glazen deur en een moderne aluminium bovenplaat voegt deze kachel een vleugje elegantie toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.1SG Style: Stijlvolle zwarte afwerking die naadloos past in verschillende interieurstijlen Glazen deur voor een helder zicht op het knisperende houtvuur Aluminium bovenplaat voor een eigentijdse en moderne uitstraling Dunner afdekplaatontwerp voor een slankere en strakkere look Voorzijde zichtbaar vuur voor een warme en gezellige sfeer De Contura 510.1G Style is verkrijgbaar met diverse bovenplaten, waaronder aluminium, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Hiermee kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, zodat u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Voeg warmte, stijl en functionaliteit toe aan uw huis met de Contura 510.1G Style. Ervaar het tijdloze ontwerp en de uitstekende prestaties van deze betrouwbare houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
3.650,00 3.016,53 excl. btw
Contura 510.2G Style, zwart met glazen deur en glazen bovenplaat
Contura 510.2G Style, zwart met glazen deur en glazen bovenplaat

Contura 510.2G Style, zwart met glazen deur en glazen bovenplaat

De Contura 510.2G Style is een veelgeprezen houtkachel die bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle design. Met de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloze elegantie met eigentijdse details. Met een strakke zwarte afwerking, een glazen deur en een moderne glazen bovenplaat voegt deze kachel een vleugje verfijning toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.2G Style: Stijlvolle zwarte afwerking die zich moeiteloos aanpast aan diverse interieurstijlen Glazen deur voor een transparant zicht op het knisperende houtvuur Glazen bovenplaat voor een moderne en luxe uitstraling Dunner afdekplaatontwerp voor een slanke en strakke look Voorzijde zichtbaar vuur voor een warme en gezellige sfeer De Contura 510.2G Style is verkrijgbaar met diverse bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, zodat u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Voeg warmte, stijl en functionaliteit toe aan uw huis met de Contura 510.2G Style. Ervaar het tijdloze ontwerp en de uitstekende prestaties van deze betrouwbare houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
3.850,00 3.181,82 excl. btw
Contura 510.3G Style, zwart met glazen deur en speksteen bovenplaat
Contura 510.3G Style, zwart met glazen deur en speksteen bovenplaat

Contura 510.3G Style, zwart met glazen deur en speksteen bovenplaat

De Contura 510.3G Style is een veelgevraagde houtkachel die al jarenlang zijn plaats heeft verdiend in vele huishoudens. In de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloos design met eigentijdse accenten. Met een glazen deur en een prachtige speksteen bovenplaat voegt deze kachel een vleugje warmte en natuurlijke schoonheid toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.3G Style: Klassieke zwarte afwerking die zich harmonieus mengt in verschillende interieurstijlen Glazen deur voor een helder zicht op het knisperende houtvuur Speksteen bovenplaat voor een natuurlijke en warme uitstraling Dunner afdekplaatontwerp voor een slankere en elegante look Voorzijde zichtbaar vuur voor een gezellige en ontspannen sfeer De Contura 510.3G Style is verkrijgbaar met diverse bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, waardoor u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Voeg warmte, stijl en functionaliteit toe aan uw huis met de Contura 510.3G Style. Ervaar het tijdloze ontwerp en de uitstekende prestaties van deze betrouwbare houtkachel.
Kleur (1e)
kleur 1eZwart
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
3.795,00 3.136,36 excl. btw
Contura 510.2G Style, wit met glazen deur en glazen bovenplaat
Contura 510.2G Style, wit met glazen deur en glazen bovenplaat

Contura 510.2G Style, wit met glazen deur en glazen bovenplaat

De Contura 510.2G Style is een veelgeprezen houtkachel die al jarenlang geliefd is bij vele klanten. In de nieuwe Style-uitvoering combineert deze kachel tijdloos design met eigentijdse accenten. Met een elegante witte afwerking, een glazen deur en een moderne glazen bovenplaat voegt deze kachel een vleugje verfijning toe aan uw interieur. De kenmerken van de Contura 510.2G Style: Stijlvolle witte afwerking die een frisse en moderne uitstraling geeft Glazen deur voor een helder zicht op het knisperende houtvuur Glazen bovenplaat voor een eigentijdse en luxueuze touch Dunner afdekplaatontwerp voor een slankere en strakkere look Voorzijde zichtbaar vuur voor een warme en gezellige sfeer De Contura 510.2G Style is verkrijgbaar met verschillende bovenplaten, waaronder gietijzer, glas en speksteen. Kies de bovenplaat die het beste past bij uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Bovendien biedt de gehele 500 en 600 serie van Contura de mogelijkheid om te worden uitgerust met een draaiplateau incl. roterende kraag. Met deze optie kunt u uw kachel eenvoudig transformeren tot een draaibaar model, waardoor u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het prachtige vuurbeeld.
Kleur (1e)
kleur 1eWit
Energielabel
energielabelA+
Gemiddeld vermogen
gemiddeld vermogenGemiddeld vermogen5
3.925,00 3.243,80 excl. btw
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina